het warmste sharing dinner van brabant!

EEN GEZELLIG SHARING DINNER? BIJ ONS BEN JE AAN HET GOEDE ADRES 

De winter is het seizoen van delen en samenzijn en ons winter Sharing Dinner is hét perfecte voorbeeld van deze gezellige traditie. Bij Wintersfeer aan ‘t Meer nodigen we je uit om te genieten van een hartverwarmend diner waarbij delen centraal staat. Ons winter Sharing Dinner is ontworpen om gasten samen te brengen rondom een lange tafel, omringd door de betovering van de winter. Dit diner biedt een scala aan heerlijke gerechten die met liefde zijn bereid. Laat de kou buiten en kom binnen in de warmte van onze winterse sferen voor een diner om herinneringen te koesteren. De warme winterse setting en het uitzicht op het bevroren meer creëren de perfecte sfeer. Bij Wintersfeer aan ‘t Meer draait het allemaal om samenzijn, delen en genieten.

FOOD & DRINKS

 Bij een geslaagde bijeenkomst hoort natuurlijk ook een smaakvol winters menu! Er zijn acht verschillende buffetten samengesteld om uit te kiezen. We bereiden in deze buffetten de lekkerste gerechten voor je om maximaal te genieten! Bekijk de arrangementen die wij hebben samengesteld vanaf pagina 16 in het Foodbook:

 WINTER

BIER BAR

Onze winter bier bar is écht een hit. Er worden 4 lekkere seizoensbieren gepresenteerd in     wintersfeer (op ijs) met passend glaswerk. Een hele leuke toevoeging om jouw event net dat extraatje te geven.

 HOT CHOCOLATE

& GLUHWEIN BAR

Bij een winters event kan een heerlijke warme chocomel of glühwein natuurlijk niet ontbreken. Warm jezelf en je gasten op met een heerlijk drankje.

 

 

IMPRESSIES

Boek een van onze zalen voor jouw kerstbuffet. Hoe groot of klein je gezelschap ook is, wij hebben de geschikte zaal. De zalen Sunset, Sunrise en Bruisend zijn omgetoverde in een gezellige kerstsfeer waar iedereen zich fijn en warm voelt.

 ZALEN

Zaal Sunrise

Zaal Sunrise biedt ruimte voor 450 personen en is ideaal voor grote gezelschappen. Deze zaal is omringd door glas. Dit zorgt in combinatie met de Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Geschikt voor: bruiloft, bedrijfsfeest, koffietafel, babyborrel, sitting down diner, schoolgala, presentaties, etc.

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een wat kleiner, warm event en geschikt voor 150 personen. Door de Oosterse sferen waan je je in een andere wereld. In de loungebanken kun je rustig genieten van een presentatie of even bijkomen tussen het dansen door. Daarnaast is er een buitenterras waarbij je deels uitkijkt over het strand en water. Geschikt voor: bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, sitting down diner, etc.

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt jouw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda geniet je van een hapje en een drankje. De zaal is beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen. Geschikt voor: bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, sitting down diner etc.

WELKE VRAGEN KUNNEN WE BEANTWOORDEN?

WE ADVISEREN JE GRAAG OVER HET ORGANISEREN VAN EEN SUCCESVOL EVENT.

EVENT MANAGER

Rilaina

EVENT MANAGER

Nadieh

NEEM CONTACT OP

Contact

"*" indicates required fields

Hidden

© 2023 | Privacy & Cookiebeleid