de warmste kerstborrel van brabant!

Winter bbq beachclub sunrise

KESTBORRELS BIJ

WINTERSFEER AAN

‘T MEER

Van een warme winterse setting tot aan fonkelende lichtjes, overal is aan gedacht bij Wintersfeer aan ’t Meer dichtbij Eindhoven. De feestelijke locaties zijn omgetoverd met de magie van kerst. Het is dé perfecte setting voor jullie kerstborrel! Met overheerlijke hapjes en drankjes verzorgen wij jullie avond. Wij nemen voor jullie alles uit handen, zodat jullie gezelschap samen alleen maar hoeft te genieten. Wij maken van jullie kerstborrel een onvergetelijk evenement. 

FOOD & DRINKS

Bij een geslaagde kerstborrel kunnen de smaakvolle winterse hapjes niet missen! Eventueel een  lunch, kerstbuffet of winter BBQ? Geen probleem! Alles kan geregeld worden. We bereiden de lekkerste gerechten voor jullie om maximaal te genieten! Bekijk het foodbook voor de mogelijkheden:

 WINTER

BIER BAR

Onze winter bier bar is écht een hit. Er worden 4 lekkere seizoensbieren gepresenteerd in     wintersfeer (op ijs) met passend glaswerk. Een hele leuke toevoeging om jouw event net dat extraatje te geven.

 HOT CHOCOLATE

& GLUHWEIN BAR

Bij een winters event kan een heerlijke warme chocomel of glühwein natuurlijk niet ontbreken. Warm jezelf en je gasten op met een heerlijk drankje.

 

 

IMPRESSIES

Boek een van onze zalen voor jouw kerstborrel. Hoe groot of klein je gezelschap ook is, wij hebben het geschikte arrangement. Bij al onze zalen kan een kerstborrel georganiseerd worden. De zalen Sunset en Bruisend hebben een capaciteit tot 150 personen. Ben je met een grotere groep? Kies dan voor zaal Sunrise, waar je met 450 personen feest kunt vieren. De andere zalen hebben een capaciteit tot 150 personen.

Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise

 ZALEN

Zaal Sunrise

Zaal Sunrise biedt ruimte voor 450 personen en is ideaal voor grote gezelschappen. Deze zaal is omringd door glas. Dit zorgt in combinatie met de Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Geschikt voor: bruiloft, bedrijfsfeest, koffietafel, babyborrel, sitting down diner, schoolgala, presentaties, etc.

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een wat kleiner, warm event en geschikt voor 150 personen. Door de Oosterse sferen waan je je in een andere wereld. In de loungebanken kun je rustig genieten van een presentatie of even bijkomen tussen het dansen door. Daarnaast is er een buitenterras waarbij je deels uitkijkt over het strand en water. Geschikt voor: bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, sitting down diner, etc.

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt jouw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda geniet je van een hapje en een drankje. De zaal is beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen. Geschikt voor: bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, sitting down diner etc.

WELKE VRAGEN KUNNEN WE BEANTWOORDEN?

WE ADVISEREN JE GRAAG OVER HET ORGANISEREN VAN EEN SUCCESVOL EVENT.

EVENT MANAGER

Rilaina

EVENT MANAGER

Nadieh

NEEM CONTACT OP

Contact

"*" indicates required fields

Hidden

© 2023 | Privacy & Cookiebeleid