dé nieuwjaars borrel van brabant!

Winter bbq beachclub sunrise

PROOST OP EEN SCHITTEREND BEGIN VAN 2024!

Wat is een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een bruisende Nieuwjaarsborrel bij Wintersfeer aan ‘t Meer? Onze locatie transformeert in een betoverende setting vol licht en gezelligheid om het jaar goed te beginnen. Proost samen met je team op het nieuwe jaar met champagne en feestelijke hapjes. Onze borrels zijn meer dan alleen een feest; ze zijn een belangrijk moment om dichter tot elkaar te komen.

FOOD & DRINKS

Bij een geslaagde nieuwjaarsborrel kunnen de smaakvolle winterse hapjes niet missen! Eventueel een lunch, kerstbuffet of winter BBQ? Geen probleem! Alles kan geregeld worden. We bereiden de lekkerste gerechten voor jullie om maximaal te genieten! Bekijk het foodbook voor de mogelijkheden:

 WINTER

BIER BAR

Onze winter bier bar is écht een hit. Er worden 4 lekkere seizoensbieren gepresenteerd in     wintersfeer (op ijs) met passend glaswerk. Een hele leuke toevoeging om jouw event net dat extraatje te geven.

 HOT CHOCOLATE

& GLUHWEIN BAR

Bij een winters event kan een heerlijke warme chocomel of glühwein natuurlijk niet ontbreken. Warm jezelf en je gasten op met een heerlijk drankje.

 

 

IMPRESSIES

Boek een van onze zalen voor jouw winterse bijeenkomst. Hoe groot of klein je gezelschap ook is, wij hebben de geschikte zaal. De zalen Sunset en Bruisend hebben een capaciteit tot 150 personen. Ben je met een nog grotere groep? Kies dan voor zaal Sunrise, waar je met 450 personen feest kunt vieren.

Bekijk de diverse impressies en raak geïnspireerd om jouw event te organiseren.

Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise
Winter bbq beachclub sunrise

 ZALEN

Zaal Sunrise

Zaal Sunrise biedt ruimte voor 450 personen en is ideaal voor grote gezelschappen. Deze zaal is omringd door glas. Dit zorgt in combinatie met de Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Geschikt voor: bruiloft, bedrijfsfeest, koffietafel, babyborrel, sitting down diner, schoolgala, presentaties, etc.

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een wat kleiner, warm event en geschikt voor 150 personen. Door de Oosterse sferen waan je je in een andere wereld. In de loungebanken kun je rustig genieten van een presentatie of even bijkomen tussen het dansen door. Daarnaast is er een buitenterras waarbij je deels uitkijkt over het strand en water. Geschikt voor: bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, sitting down diner, etc.

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt jouw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda geniet je van een hapje en een drankje. De zaal is beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen. Geschikt voor: bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, koffietafel, babyborrel, presentaties, vergaderingen, sitting down diner etc.

WELKE VRAGEN KUNNEN WE BEANTWOORDEN?

WE ADVISEREN JE GRAAG OVER HET ORGANISEREN VAN EEN SUCCESVOL EVENT.

EVENT MANAGER

Rilaina

EVENT MANAGER

Nadieh

NEEM CONTACT OP

Contact

"*" indicates required fields

Hidden

© 2023 | Privacy & Cookiebeleid